Adventne sveče 2017

Takole sem preoblekla lesene svečnike, ki sem jih imela že lani za novo leto. Ko sem jih nekoč našla v košari z vse po 0,50, si nisem mislila, da jih bom tolikokrat preoblekla.  Tokratna oprava je seveda eko.

Najprej sem poštampljala bel papir s štampiljko lubje in jim izdelala srajčko. Za hlače ali kiklce sem oporabila špago različnih barv. Čipka na juti je zanimiv kontrast. Tu je v glavnem papirnata, izdelana s sizzixovo dolgo šablono. Modni okraski so že poznani motivi gugalnega konjička in piškotka. Zaradi gugalnega konjička grem s to sliko k Metuljčici.

Storža sta izdelana iz LeCrea design 3d  rezalne šablone št.45.9876.

Težko verjamem, da smo prižgali že drugo svečko, torej smo na polovici adventa. Ker pa je zunaj sneg, res paše praznično okraševanje.

 

4 comments

  1. Tako zelo sem vesela tvojih objav in sodelovanja na izzivu, da je pravo veselje. Prav uživam, ko vidim kako se dopolnjuje tvoja dekoracija doma. Krasno si oblekla svečke.

  2. Ideja, kako ni potrebno vedno znova kupovati kaj novega, ampak se kakšna stvar da lepo predelati in si mislijo, da imaš vsako leto novo 🙂 Luštne preobleke!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.