Vo 20/17 Božična zvezda na čipkastem prtu

Brez božične zvezde, kraljice zimskega prazničnega zelenja, seveda ne gre. Letos sem si privoščila dve tisti, ki jih je treba zalivati in sicer manjši v zeleno beli barvi. Uživala pa sem v izdelavi papirnate, ki sem jo postavila na čipkasti prt. Drobne božične zvezdice na spodnjem robu voščilnice so izdelane s posebnim robnim luknjačem.

Papirnati cvet je rezultat uporabe MD šablone, ki je ena prvih v moji zbirki.

Božične zvezde sodijo tudi v izložbo pri Metuljčici.

7 comments

 1. Samo testiram, če mi bo že enkrat uspelo pustit kakšen komentar pri tebi…tokrat iz googla +….
  Magda….letos sem pri tebi čisto paf od navdušenja uporabe plute. Sem jo takoj nabavila, ko sem videla kakšne mojstrovine nastajajo pri tebi. Te božične so …ojoj…še rjava barva je fantastična na njih. Občudovanja vredno vse, kar si naredila za letošnje praznike….pa še imam občutek, da bom vzdihovala, ker nisi pokazala še vse.

 2. Aleluja…., ne vem komu naj se zahvalim, da sem skoraj po celi sezoni končno v stiku s tabo…..Včasih je res fino, če šariš po gumbih , sicer ne veš kaj delaš…ampak na koncu je pa rezultat tak…..jeeeeeee….spet bomo lahko čvekale.

  • Ja, halo, pozdravljena Mojca spet pri meni. Veš tudi jaz ne znam več komentarja pri drugih pošiljati preko bloga, ampak se ne mučim več, pošiljam kar prek Google+. Enkrat bom že ugotovila tapravo finto, ki mi včasih tudi rata, pa ne vem kaj sem naredila. Skratka hvala za prisrčne komentarje, pa veš, da sem jih malo pogrešala, čeprav vem, da si bila vseeno z mano.
   Nekaj imam še za pokazat, tako, da boš dobila še besedo, brez skrbi.
   Tisti enostavni gugalni konjiček iz prejšnjih objav je od Marianne design in sem ga kupila že lani v Rayherju. (Marianne Design Creatables Cutting Die – Rocking Horse LR0347). Je ravno prave velikosti in enostavne izdelave, veliko boljši, kot nekateri, ki jim pri izrezovanju popadajo ven delci. Glej Vo 6/17.

 3. Mojca tudi jaz sem danes nekaj klikala in naenkrat napiše error. Joj sem se ustrašila, ampak zdaj je vse o.k. in spet lahko komentiram prelepe voščilnice in se veselim vsake, ki je dodana k izzivu. No, vidve, moji božični zvezdici me pa res lepo razveseljujeta. Voščilnica, ki jo je naredila sestrična je res krasna, tudi mene je prevzela. Prelepa izvedba v eko stilu.

 4. Cvetoči in papirnate so enkratne. Tvoja letošnja predanost tej barvni kombinaciji me navdušuje. Na prvi pogled enako, potem pa tolikšno raznoliko bogastvo. Vidiš, na to šablono sem čisto pozabila. Moram spihati prah in je kdaj uporabiti.

 5. meni so pa vse te šablone s trakci tako všeč, samo jih nekam redko uporabljam, ker se mi vedno mudi oddati na pošto … prekrasna božična zvezda, vse te šablone imam doma, pa se ne bi česa takšnega spomnila,

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.