Vo 25/17 Po smrečico s TH avtom

Da malo preskočim iz gugalnih konjičkov in piškotkov, bom moje objave voščilnic, ki sem jih sicer številčila po zaporedju tako, kot so bile  izdelane, malo pomešala.

Tokratni konjiček je jeklen in pelje smrečico. Letos sem jo tudi jaz naročila že zgodaj.

Tale odštekani avtomobil je oblikoval Tim Holtz in seveda sem ga morala imeti.

 

V setu rezalnih šablon  Sizzix 662419 – Home for the Holidays je tudi zelo lep napis.

Tudi sneg, ki pada na eko podlagi je izdelan s pomočjo TH stencil šablone. Ravno tako TH pravokotni okvir s šivi, sem tukaj podaljšala v kvadratnega. Saj že veste kako se to naredi.

(Odrežeš malo večji kvadrat, ga na eni stani odrežeš z okvirjem, vendar ne greš do konca v strojčku. Nato postaviš konec sablone  na nasprotno stan točno na črto, ki določa potrebno mero kvadrata in odrešeš še od druge strani. Malo spretnosti in merjenja je pač potrebnega. Če pa ravno kako desetinko mm zgrešiš, pa skriješ s hribčki. Če bi odrezala samo pravoktnik, bi bil za mojo voščilnico prekratek.)

Hribčki so izrezani iz enega pravokotnika s pomočjo ustrezne šablone iz seta in potem je en del obrnjen narobe. Lahko pa bi do enakega izgleda prišla tudi tako, da bi šive naredila šele po izdelavi hribčkov. Malo sem zakomplicirala opis, ampak sem tudi izdelavo.

Rečem vam, kdor zna, pač zna in v temle Tim Holtzovem setu je en kup uporabnih izrezic. Moram narediti malo reklame, pa čeprav Ameriške. Pa saj ima tudi današnji “črni petek” izvor čez lužo, pa smo mu vsi podlegli.

4 comments

  1. Veš kaj, avto je tako odštekan, da bi ga takoj imela za kakšne posebne vožnje 🙂 Malo me skrbi, če bi zmogel takole čez hribe in doline. Očitno že, saj si z njim pripeljala en kup smrečic.
    Svetovne voščilnice!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.