Metulji

Zvesta eko stilu sem preizkušala Sizzixove metuljčke 661802. Tole so manjša verzija, imam pa tudi 661182 velikost. Vsaka nudi po dva različna metuljčka, vsakega s podlago, ki se da celo embosirati in senčiti v šabloni. Veliko tehnik in rezultaov nudijo. Nabavila sem jih spomladi v Beadiju, takoj po delavnici s Petom Hugsom, prav veliko pa jih do sedaj še nisem uporabljala. Tale voščilnica je nastala danes, čisto mimogrede ob iskanju najboljše variante za otroški album, ki mora biti končan do jutri (upam, da ga bom imela čas poslikati).

Metuljčki sedijo na tagecu, izdelanem s Sizzix 658784, podlaga je ravno tako produkt Tima Holtza Stencil – šablona THS007 Juta, preko katere sem senčila z DI Vintage photo. Poskusila sem tudi z Oxide enake barve, ampak sem se odločila za DI. Napis je padel iz rezalne šablone Beadsija.

Najbolj pa je pomembno, da gre voščilnica v roke moje zlate mame, ki v nedeljo praznuje 86 let. Metulji ji seveda nosijo želje ZDRAVJA.

Spodnja voščilnica, ravno tako na temo metuljčkov, pa je nastala v vikendu, ko sem preizkušča Oxide in embossing srajčke. Za izdelavo metuljčkov sem uporabila enake šablone.

 

 

4 comments

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.