Naslovnica sivkinega albuma

Moj album iz prejšnje objave se počasi nalaga. Če nisi omejen s časom in če imaš veliko pripomočkov, potem je lahko vsaka stran svoj projekt. Danes sem dokončala naslovnico. Fotografiranje pri sončni svetlobi in z bliskavico ponudi različne učinke.  Slednja tako lepo poudari steklene kroglice, ki me spominjajo na jutranjo roso.

Metuljčica, ki leta med sivko, je nadomestek tiste iz lahke mase, ki smo jo uporabile na delavnici z Doroto Kopeć.  Telo sem izdelala s pomočjo šablone Marianne design – baletka, ki sem ji slekla oblekco in nadela krila, izdelana z novo Sizzixovo šablono za metuljčka, nad katero me je navdušil Pete Huges.

Lahko bi še kar dodajala pa dodajala, ampak grem raje na naslednjo stran…..

Ker je seveda spet uporabljena Tinina sivka in to za vsako štirih na sliki sem šablono kar trikrat peljala skozi strojček, saj sem jih močno ojačala, predenj sem jih obarvala, se postavljam na 200 mesto v Galerijo. Zanimive zaporedne sem si izbrala na tej množični razstavi: 47,97,147 in 200.

6 comments

  1. Najprej moram povedati, da je metuljčica fenomenalna izvedba isbod tvojih rok. Tudi meni je ta naslovnica prečudovita. Sivka, ostale rožice, metuljčki in vse ostalo je dodano v pravi meri. Res lepo sestavljeno.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.