Darilo v znamenju moje sivke

Srčna zabava, za katero sem sem prav tako z vsem srcem pripravljala darilo, je za nami. Bilo je nepopisno lepo, zato mi ni žal, da sem se z njim toliko trudila. Sedaj pa še malo pokažem.

Razpokanemu svečniku iz prejšnje objave sem ob bok postavila cvetlični lonček, okrašen z isto tehniko. Vanj sem postavila potaknjenec sivke. Za voščilnico sem idejo črpala kar pri sebi, ko sem podobno izdelala za svojo svakinjo.

DSC01605

Še posebej sem ponosna na tisti del darila, ki je sestavljen iz lastnih pridelkov sivke iz mojega nasada in sicer eteričnega olja, hidrolata, šopka posušene sivke, sivkinih cvetov za čaj, in 3 kose doma izdelanega sivkinega mila, v katerega sem dodala dobršen del svojega eteričnega olja in rožne vode ter jih prav po scrapbookovsko okrancljala. Tudi potaknjenec je mladiček mojih grmičkov sivke.

Celotno zgodbo o moji sivki bom začela pisati na posebnem blogu, ki imam že postavljenega, le malo ga še dodelam, pa vam posredujem link.

Dodala sem nekaj kupljenih izdelkov na temo sivke (čajne svečke, servetki, robčki, ročno izdelanik milnik)

  DSC01603

in jih naložila v posebno košarico, ki sem jo podložila z ustreznim kuhinjskih servetom, dodala  navodila za uporabo sivkinih pripomočkov,

  DSC01606

in na košarico zavezala veliko vijolično pentljo.

DSC01608

10 comments

  1. Prekrasno si vse pripravila in se zelo potrudila, tudi sama sem velika ljubiteljica sivke. Me pa zanima katero vrsto sivke imaš in kako jo sušiš, da ti ostane take lepe barve kot je v šopku. Lp Zvonka

  2. Kadar pišeš in pokažeš kaj v zvezi s sivko, se mi zdi da je to vedno posebna objava. Ker sem darilo lahko občudovala od blizu lahko povem da je res čudovito, vse usklajeno, pravilno posušeno in vse od a do ž izdelano v nulo!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.