Zajčki in metuljčki na jajčki

Tele velikonočne voščilnice sem začela izdelovati, ko je zunaj padal še sneg, včeraj pa sem jih dokončala in tudi odpremila na pošti. Mislim, da je bilo vseh 31 letošnjih voščilnic danes že v nabiralnikih naslovnikov.

Želela sem izdelovati enostavne voščilnice, ampak jaz nikoli nimam meje. Uporabljene so tehnike: barvanje ozadja s pomočjo valjčka, okvir za zatikanje je izdelan s kotnim luknjačem, manjši okvir in izrezana jajčka sta embosirani s srajčko, ki sem jo predhodno pobarvala, zajčki in metuljčki pa so izdelani s servetno tehniko. Uporabljene so tudi 3d blazinice, kar pa se na slikah sicer ne vidi.  Lahko bi dodala še kakšno perlico, ampak je zmanjkalo časa. Enostavne tehnike a kar nekaj faz sem izdelala, pa če to pomnožim z njihovim številom……

Sedaj, ko sem izdelala skupaj okrog 40 voščilnic (od vsakega motiva namreč vedno enega obdržim) sem sicer zagnana, da bi jih naredila še nekaj, saj je namreč na seznamu še nekaj odprtih, ampak verjetno mi ne bo zneslo, ker je potrebno pred prazniki še kaj drugega postoriti.

DSC00536 DSC00592

DSC00805 DSC00806

10 comments

  1. Super pridna si bila. Voščilnice so zelo lepe. Težko si predstavljam, koliko dela si vložila v izdelavo. 🙂 Všeč mi je tvoje kombiniranje različnih tehnik. Supar izpade. Barvna kombinacija pa je itak zmagovalna. 😀

  2. O, bravo, pa hvala ti da sem lastnica tako čudovite voščilnice. Kako si bila pridna. Kdaj pa boš objavila to čudovito, ki si jo naredila Niku? Ta je šele krasotica.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.