Velikonočno prebujanje pomladi

Ker bo vikend posvečen cvetju – izdelava butarice in še kaj, na hitro objavljam set voščilnic, ki bodo tudi romale na pošto, upam čim prej.

Na voščilnicah so prikazane štiri stopnje prebujanja pomladi in nastanek novega življenja, ki bo dosegel svoj vrhunec na največji krščanski praznik. Bojim se, da narava ne bo do takrat dosegla stopnje razcveta in množice novega življenja, kot prikazuje moja zadnja v setu voščilnic, ampak trenutni pogled v nebo daje upanje.

DSC00585 DSC00587

Uporabila sem izreze iz kompleta Lea Bilities – Youg birds. Z izdelavo sem se zaradi majhnosti posameznih figuric kar precej namučila, tako, da sem namero, da vsem pošljem takšno voščilnico, opustila in preklopila na nekaj bolj enostavnega, kar pa še ni zaključeno.  Drevo v ozadju je rezultat uporabe embossing srajčke, ki sem jo povaljčkala z distress ink barvo Moved lawn, cvetki pa so izdelani s pomočjo ene izmed robnih luknjačev, ki jih je bilo potrebno malo zaokrožiti. Kar nekaj zlaganja in lepljenja je bilo potrebnega. Naredila pa sem jih 16. Nimam še dovolj za vse, katerim po navadi pišem za veliko noč.

DSC00589

Veselo pričakovanje velike noči vam želim in ustvarjalne vneme pri ustvarjanju vsega kar zraven sodi, pa seveda čim več sonca.

DSC00534

9 comments

  1. Sem vedela, da moram tvojo objavo kar parkrat prebrati in da ne smem hiteti z objavo…šele zdaj sem videla tole “rojevanje” tvojih piščet. Uh, še dobro, da nima tale tvoja familija 12 otrok…to bi bilo dela. Lepo si vse skupaj zastavila in še lepše izvedla. Ni kaj, vsaka tvoja objava je narejena z dušo .

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.