Punčke

So rekli pri Craftalnici, da se je za “Srečo”treba potruditi. In ker izzivajo s punčkami, sem se tudi jaz potrudila in se pridružujem. Sem ja včasih tako rada barvala poštampljane punčke. Zadnje čase sem bolj komot, pa mi izreze bolj ležijo pri papirčkanju. Fajn, da ste se spomnile na to temo.

Punčka Sarika je bila moja prva štampiljka, ki sem si jo kupila, ko sem v Celju odkrila prvo scrapbook trgovino v SLO – Memories. Voščilnico sem naredila pač z materialom, ki sem ga takrat imela na voljo – bore malo. Spomnim se, da sem naivno mislila, da niti bloka ne potrebujem, da bom kar ne vem kam pritrdila prozorno štampiljko. Takrat se mi je zdel ves material tako drag. In če danes pogledam po svojih pripomočkih, no saj veste kaj mislim.

Kasneje so me navduševale še Tilda, pa Marci, pa Gorjuška, pa punčke Sugar Nellie, pa še katera. Nekaj jih je še nedotaknjenih. V moji zbirki štampiljk vsekakor zelo veliko.

Naj na tem mestu povšečkam vse lepe in luštne in bahave in Rozike in vseh ostalih barvah, ki ste že na Craftalnici.

Jaz pa sem nareidla takole: najprej sem skupaj poslikala vse voščilnice s punčkami, ki so mi prišle pod roko pri današnjem pospravljanju. Sarike so stare že 15 let.

DSC00489

Tale pa upam, da bo ustrezala pogojem izziva, čeprav ni narejena ravno včeraj, objavila pa je prav gotovo še nisem, tako kot tudi vseh ostalih verjetno ne.

Punčke in rožice pač gredo skupaj.

DSC00488

12 comments

  1. Ooo, kako je lepa, že motiv sam, kar ponese te v svet navznoter, že zato mi je zeloo všeč. Krasno si jo pobarvala in umestila na voščilnico. Pa kako lepa gasilska!! Hvala, ker deliš z nami v Craftalnici, LP:)

  2. joj, tole so pa moja ustvarjalna nebesa, toliko lepote na kupu … take lepe in izbrane štampiljke (takole si pa zaželim vreče denarja, ker bi imela prav vse …) in tako lepo pobarvane, pa postavitve so mi tudi všeč. in paper piecing …
    še enkrat hvala za multi-uporabno košarico in me veseli, da ti je bil moj majceni paketek všeč.

  3. Koliko lepotičk <3. Hmmm, si me pa z njimi ponesla nazaj k začetkom. V moji škatli je še danes veliko nepobarvanih odtisov. pa koliko materjala se je z leti nabralo, kaj ko bi kupile vse kar nam je všeč??
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

  4. Uh, Sarike so bile tudi moje prve štampiljke. Lepo je videti tvoje punčke vse na kupu. Krasne so in tudi ta, ki je izpostavljena, je čudovita. Okvir iz rožic lepo paše zraven.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.