Scrapbook album za zaljubljene

V tretje gre rado, zato ob iztekajočem dnevu zaljubljenih, ki sem ga jaz preživela po moji meri, pokažem enega izmed mojih nedokončanih projektov na to temo. Pred dvema letoma sem začela, lani nadaljevala, tudi letos ga nisem uspela dokončati.

Gre za dva albuma, ki sem ju delala hkrati, pri tem je eden bolj dokončan in ga čaka samo še vezava z napravo Bind it all. Praksa je pri meni pokazala, da album zvežem šele, ko je čisto dokončan.

DSC00481

Tukaj je nekaj notranjih strani, pri izdelavi katerih sem samo menjavala papirje z vzorcem in uporabljala različne izreze, luknjače.

DSC00482 DSC00484 DSC00485 DSC00486

Razne drobne dodatke in okraske  dodam, ko že izberem fotografijo in ta del izdelave albuma je res uživancija. Kar nekaj takih albumov sem že izdelala, ki pa sem jih poslikala tik preden sem jih oddala, torej s fotografijami, kar pa ne objavljam. Zato sem se tudi odločila, da tale dva pokažem v njuni nedokončani fazi.

8 comments

  1. Še dobro, da sem zašla na to stran bloga. Dala si mi idejo, da namesto spirale, uporabim obročke. Zakaj pravzaprav gre, kupila sem album, ki sem ga obdelala z papirji , čaka še na slike in mi je sedaj osnovno spiralo premajno, saj že zdaj album zgleda napol odprt. Polepšala si mi dan, hvala ker si.:)

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.