Ob kaminu in venček iz orehov

Preden se lotim še zadnje tretjine voščilnic, ki jih imam namen poslati, pokažem še tole, ki sem jo naredila že dolgo nazaj. Ostalo pa je samo pri eni, ker sem preveč zakomplicirala, da bi jih naredila kakšno serijo. In tale bo ostala kar lepo doma. Muca pazi, da se darila ob kaminu ne bodo zažgala.

DSC09725

Prejšnji vikend je začel nastajati tudi venček iz izpraznjenih orehov, torej eden iz naravnih materialov, ki pa ga moram še do konca odišaviti s cimetovimi palčkami.

 DSC09734

Svečke že množično prižigamo. V nedeljo bodo že tri gorele na adventnem venčku.

DSC09650

Naj še izrazim svoje navdušenje in hvaležnostnad sodelovanjem v najinem izzivu ter vas še povabim k sodelovanju. Tudi tiste, ki ste mi obljubile, da mi boste slike poslale na e mail ne odlašajte.

4 comments

  1. Venček iz orehov je čudovit. Zelo lepo si ga sestavila. Voščilnica pa je tako bogata, da bi bila težko namenjena množični proizvodnji. Tudi sama si znam kar pošteno zakomplicirati stvari. 😀

  2. Tale venček z orehi mi ne da miru…kako so orehi lepo spraznjeni… sploh ni videti, da so prazni….hallo , a si slučajno izsesala te orehe ven???? Voščilnica pa res ni za množično izdelavo….ja nekaj pa lahko doma ostane, saj ni treba vse razdat. Občudujem ogenj, darilo in svečnik, ki je v bakreni in zlati barvi….pa kamin je tako lepo obdelalan, pa pa pa…..čudovita je. čao

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.