Čestitka za novomašnika

??????????

Eden izmed mojih izdelkov, ki še ni zagledal luči objave, pa se mi zdi, da je je vreden. Že lansko leto sem na prošnjo sorodnice izdelala tole, kar dobro obloženo čestitko, ki naj bi s svojimi vratci spominjala na tabernakelj, na vratcih pa monštranca.

V notranjosti se skrivajo razni tageci za napise. Eden zadaj skriva žepek za bankovec, ki je bil pravzaprav glavnina darila družine, ki je voščilnico poklonila. Njihova celotna družina pa je bila tudi med glavnimi organizatorji prečudovitega slavnostnega dogodka, ki je verjetno najlepše darilo novomašniku poklonila s svojim delovnim prispevkom.

DSCN2028 DSCN2030 ??????????DSCN2046

Imela sem samo en problem. Senčila in štempljala sem z zlato blazinico, ki pa je v končni fazi delovala premedlo, ali celo malo prerumeno. Če ima katera kakšno kakšno blazinico, ki bi dalovala na papirju s pravim zlatim oddtenkom in ki bi naredila tudi lep jasen odtis, naj mi prosim javi v kometarju. Jaz sem uporabila archival pigment ink pad Brilliace Galaxy gold – Tsukineko. Tudi če sem embosirala s prozornim prahom, nisem prišla do željenega efekta.

One comment

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.