Nagrada prazničnih izdelkov pri ArtMBR in Metuljčici

Metuljčica je izdelala Zvezdnato povabilo k veselodecemberskemu sodelovanju vse ustvarjalke.

Tudi jaz vabim, da se najinemu vabilu odzovete s prikazom kakršnega koli vašega izdelka, ki obravnava praznične simbole, ki jih midve že od konca novembra v svojih objavah posebej označiva z otemnjeno pisavo in jim dodava “*”, kot na primer adventni venček*.

Navodila za sodelovanje, s katerim si lahko pridobite najino nagrado, so opisana pri Metuljčici. Izdelke lahko pošljete tudi na elektronski naslov, naveden v njeni objavi.

Za sodelovanje ne določava nobenih dodatnih pogojev, pomembno je le, da vaš izdelek ustreza temi ustreznega simbola in je posredovan do konca letošnjega leta. Material in uporabljena tehnika nista pomembna. Bodite izvirne ali praktične, natančne ali uporabne,  izdajte kakšno skrivnost. Naj naju navduši kaj od naštetega ali kaj drugega. Prilepite torej objavo svojega izdelka, v katerem navedite tudi simbol, s katerim sodelujete v igri, na modri gumbek ali pošljite sliko z opisom na elektronski naslov .

Lahko prijavite največ tri izdelke, pri tem pa za vsakega izdelajte svojo povezavo.

Ja, en pogoj pa vendarle šeje: uživajte pri izdelavi izdelka ali pa pri njegovo podaritvi, če ste ga izdelale za posebno osebo ali posebno priložnost.

Midve bova gotovo uživale ob gledanju izdelkov in pri podaritvi nagrade.

In to še ni vse: Dodatno nagradico v obliki ustvarjalnega paketka pa podarja tudi Marina iz Mavelu.

Simbol, ki pa ga jaz poklanjam že v tej objavi in na katerega se tudi lahko navezujete pa je praznični blišč*.

DSC00651

Pri njegovi izdelavi sem poleg ostalega materiala uporabila tudi plastično šablono Diamond style 88522 proizvajalca Memory box, ki sem ga kupila ravno v Maveluju in seveda nekaj tekočih bleščic. Tagec je v tandemu z voščilnico, ki pa zasluži posebno objavo in poseben simbol za vas. Tukaj pa je v družbi z že prikazanim tagcem in angelčom iz gipsa in so sestavni del moje praznične dekoracije. Eden pa je rezerviran za………!!!???

Lep ustvarjalni pozdrav in vabljene.

5 comments

  1. Eden je rezerviran za…….jupiiiiiiii, zdaj pa sem jaz na vrsti da naredim kaj za……Čudovita tagca, ta z zvezdicami na koncu mi je prav padel v oči, angelček pa je prav zasijal………….

  2. Super, kako lepo je, ko je zasneženo na zadnji dan v letu. Čudovite voščilnice. Kaj vse si ustvarila v izbranih barvah. Resnično vse čestitke. Veš kaj je še čudovito: da sva tako lepo pripeljali do konca najin zvezdni izziv. Drugo leto pa k podelitvi nagrad. Želim vam čudovit dan in naj se zableščijo zvezdice sreče.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.