Tilda z ljubezenskim pisemcem

Tilda je poleg Gorjuss-ke ena izmed mojih najbolj priljubljenih deklic, katerih motive najraje odtiskujem in barvam. Kar nekaj štampiljk imam na zalogi. Tale voščilnica je bila dolgo na vidnem mestu v moji vitrini, tokrat jo tudi objavljam. K temu me je vzpodbudil januarski izziv 2014 Ustvarjalnega dotika, ki vabi k sodelovanju na temo Ljubezen. Na tejle čestitki, ki je pravzaprav ustvarjena z večino pripomočkov, kupljenih ravno v tej trgovinici, je namreč polno ljubezni. Take nedolžne, saj so barve namenoma v nežnejših odtenkih.

tilda

Tildo s pisemcem in rožo sem barvala s Copici. Pri tem pa naletela na težavo in sicer se mi je odtis z Archival Ink blazinico pri stiku z njimi razpackal. Takrat sem šla v akcijo in na spletu našla nasvet, da je za barvanje s Copici najboljša Memento blazinica. Seveda sem bila vesela, da sem jo lahko kupila v Sloveniji. V svoji zalogi imam kar nekaj barv, največ pa uporabljam črno Tuxedo black barvo. Potrjujem izkušnjo, ki sem jo prebrala, res je najboljša, nič se ne packa, tudi če barvaš s Copici kar kmalu po odtisu z njo.

Za izdelavo čestitke, ki jo  prijavljam na Izziv Ustvarjalenga dotika, sem uporabila naslednje, pri njih nabavljene pripomočke: kvadratno čestitko s kuverto, 3D kvadratne blazinice, tekoče lepilo Anitas tacky, tekoče perle Platinum pearl in seveda štampiljko ljubke Tilde, ki je ob pismu polnem nedolžne ljubezni, rahlo zardela.

One comment

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.