Retro Christmas

Močno so me srbeli prsti, da bi čimprej preizkusila enega izmed za nagrado Ranger pri Beadsi-ju dobljenega pripomočka. V mislih imam komplet štampiljk in šablon Sizzix 659377 iz Tim Holtzove serije Alterations. Ker odtise vedno rada izrezujem, so takšni kompleti zakon.

Tokrat sem želela veliko bleščanja, zato sem uporabila bleščeče embossing prahe in tekoče perlice. Tudi uporabljeni trakovi so se morali svetiti.

Prva voščilnica je seveda še v vijolični barvi v kombinaciji s srebrno. Odločila sem se, da s to voščilnico naredim še nekaj gužve na CRAFT-alnici in se prijavim na njen 98. izziv Božični čas, v katrem seveda ne sme manjkati Božička. Velikokrat se oglasim na tem blogu in občudujem izdelke ter dobivam navdihe.

Po dolgem času sem naredila voščilnico tudi v klasičnih barvah. Slikana pri dnevni svetlobi se sicer ne sveti v svem svojem siju, se pa bolje vidi 3D efekt, saj sem izreze na podlago lepila s 3D lepilnimi blazinicami.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Podlago sem posebej “dodelala”. Najprej sem ledene sveče in snežinke izdelala z embossing srajčkama  (spet TH Alteration). Nato sem reliefe povaljčkala z embosssing blazinico in jih posula z belim svetlečim embbossing prahom in ga s toplotno pištolo stopila na podlago.

??????????????????????? ???????????????????????

Tu so prikazani vsi uporabljeni pripomočki.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Nadalje sem z emb. blazinico namazala robove in jih posula s srebrnim oz. zlatim emb. prahom, ter pogrela.

???????????????????????

Motive iz omenjenega kompleta sem izdelala z barvnim emb. prahom (vijola zlat, srebrn) ali prozornim preko odtisa, narejenega z blazinico (zelen). Izrezovanje s prilegajočimi šablonami je uživanje, zahteva pa malo natančnosti in tu pa tam pomoč selotejpa.

???????????????????????

Takole pa se šajnata voščilnici ob umetni svetlobi. Sem se kar nadelala z njimi.

???????????????????????

Večina uporabljenih pripomočkov je Rangerjevih oz, je imel pri izdelavi le teh kaj prstov vmes TH. Enstavno gredo motivi, barve in materiali skupaj.

 

8 comments

  1. Draga sestrična. Ravnokar sem pregledala vse tvoje čudovite objave in seveda sem se spomnila “starih časov”, ko sva gipsali kot nori in to je preprosto treba ponoviti. Seveda sem vsa navdušena nad objavo angelčkov in 3d obeskov. Komaj čakam obljubljene delavnice. Resnično si asica in pri teh čudovitih in natančnih navodilih resnično ni moč zaspati, se mi zdi, da bi najrajši pobrskala med pripomočki, če je še kje kakšen zavojček gipsa……….Hvala za navdih in da si mi osvežila spomin.
    Voščilnica z dedkom Mrazom, pa je fenomenalna in zame že zmagovalka. Čudovito si izkoristila zasluženo darilo. Vedno pokukam k tvojim objavam in se ti zahvaljujem za čudovite tutoriale.

  2. Krasno si uporabila Rangerjeve Retro izdelke in vse čestitke za zavidljivo in zasluženo nagrado. Tvoj snežakec je res vreden vsega občudovanja in pohvale… kot tudi tokratne voščilnice. Verjamem, da je bilo veliko dela. Super so. :))

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.