NL 14-8 Merry Christmas voščilnica

Letos mi gre za nohte s časom. Lansko leto sem se bolj držala priporočila pošte, naj voščilnice oddamo pravočasno. Ni časa za več projektov hkrati. Danes mi je uspelo na kupček dodati 6 takih voščilnic.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Ko sem kupila šablono Cheery Lynn sem zmotno mislila, kako bom hito naredila voščilnico s pomočjo te izreze. Pa sem se krepko uštela. Največ preglavic mi je povzročilo lepljenje izreze z veliko detajli na podlago. Uporabila sem Rangerjev Glossy Accents. Problem je bil v poravnanju izreze na podlago. Največji barvni efekt sem dosegla pri uporabi dveh najbolj kontrastnih barv papirja. Uporabila sem svetleč papir v barvi lavande, ki sem ga kupila v Levčku v Ljubljani in šeleshamer temno vijolične barve.

Ker se mi je voščilnica kljub svetleči izrezi zdela rahlo dolgočasna, sem dodala še eno izsekano snežinko in kamenček v vijola barvi in jo popikala z Rangerjevimi tekočimi perlicami White opal.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Osnovo voščilnice sem izdelala sama iz ledrastega belega papirja Clairfontaine in jo po robovih senčila z Memento Grape jelly blazinico.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.